ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 – 2018
Παρασκευή 30 Μαρτίου
στο Stage Ioannina

Μετά από μια επιτυχημένη περιοδεία σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Καναδά με αφορμή τα 20 χρόνια του στα μουσικά δρώμενα, ο Δημήτρης Μπάσης, ξεκινάει νέο κύκλο εμφανίσεων.

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ο Δημήτρης Μπάσης στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, θα μας ταξιδέψουν, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν!

Το Stage Ioannina θα πλημμυρίσει από τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τη «Ζωή», τα «Χαμοπούλια», το «Αν μ’ Αγαπάς», μέχρι τα «Λαδάδικα», το «Σώσε με», το «Βρέχει φωτιά στη Στράτα μου» αλλά και το πιο πρόσφατο «Ρώτησα Το Φεγγάρι». Αγαπημένα τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά γεμάτα συναίσθημα, κέφι και αλήθεια τα οποία έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια τη μοναδική σχέση του Δημήτρη Μπάση με το κοινό που τον ακολουθεί στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Παράλληλα ο αγαπημένος ερμηνευτής εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο Petrogazi,
ενώ στο Stage Ioannina θα τον απολαύσουμε για πρώτη φορά στα Ιωάννινα με πλήρες σχήμα σε ένα εξαιρειτικο 3ωρο πρόγραμμα!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€
ΤΑΜΕΙΟ 12€
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΩΝ/ΑΜΕΑ 10€

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 2651035370

  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ30/03/2018
  • ΕΙΣΟΔΟΣ:21:30
  • ΕΝΑΡΞΗ22:30