ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
στο STAGE IOANNINA
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς τις γενιάς ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη ροκ μουσική με την παραδοσιακή και σε κάθε του παράσταση οδηγός είναι το αίσθημα της στιγμής.
Ταυτόχρονα με τις εμφανίσεις στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, θα κυκλοφορήσει και μια νέα δισκογραφική εργασία με ακυκλοφόρητα τραγούδια σε στίχους Άλκη Αλκαίου και μουσική Μάριου Τόκα. Δείγμα από αυτή θα παρουσιασει ο Μίλτος με μεγάλη χαρά στα Ιωάννινα και στον φιλόξενο χωρο του Stage Ioannina.

Μαζί με τα καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα, από το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες». Κυρίως όμως ότι φέρει η διάθεση της στιγμής με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη.

Μαζί του η Νίκη Γρανά (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), ο Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστα) ο Δημήτρης Σινογιαννης (ηλ. Κιθαρα), ο Πάρις Περυσινάκης (λύρα) ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα).
Στην ηχοληψία ο Πασχάλης Κολεντσης και στο φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.
Οργάνωση παραγωγής: Stray music

Πορτες 21:30
Εναρξη 22:30

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10 Ευρώ
ΤΑΜΕΙΟ 12 Ευρώ
Φοιτητικό/Ανέργων/ΑμέΑ 10 Ευρώ

Κρατήσεις στο 2651035370

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΉΣΗΣ:
ΓΕΡΜΑΝΟΣ , Πλατεία Γ.Παπανδρέου 12
Manthos Group (Official), Αβερωφ 16
Music Shop ” Giorgio”, Στοα Ορφεα
Vision of Sound , Ναπ. Ζερβα 78

  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ24/03/2018
  • ΕΙΣΟΔΟΣ:21:30
  • ΕΝΑΡΞΗ22:30